lllll
lll

29. april 2009

Italiensk design tannkrem faktisk....ZanZ kan man få kjøpt denne Italienske tannkremen, Marvis. Den er å få kjøpt i smakene: Mint, Strong mint, jasmin mint, fruit mint eller ginger mint. Ble litt nysgjerrig på den tannkremen jeg... Er det noen som har prøvd denne design tannkremen som det så fint stod i vare beskrivelsen? Nå er jeg jammen spent... :) Ha en god natt alle sammen!

Klem klem

28. april 2009

Hva skal jeg velge?

Har tenkt å kjøpe en ny seng til eldstemann i huset. Han har fotballtema på rommet sitt så møblene der er hvite og sorte. Det står mellom disse to sengene i hemnes serien fra ikea. Det som er så genialt med denne sengen er at den har fire funksjoner: Sofa, enkeltseng, dobbeltseng og oppbevaring. Men jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken farge jeg skal ha...? Rommet hans er hvitt med en grå vegg der senga står. Han har ellers hvit hylle fra lack serien til ikea og hvitt skrivebord og sort kontorstol og et stort fotballteppe midt i rommet.... Nicholas syns også at begge sengene var like fine... Så får gå i tenkeboksen.. og det vikigste av alt.. få overtalt sambo til å dra på ikea..hehe...

Ha en fin fin kveld!

27. april 2009

Shopping i Drøbak..

I dag har som jeg skrev tidligere i dag sambo og jeg vært en tur i fine fine Drøbak.. Og innimellom prosjekt og cafebesøk fikk jeg gått innom et par kjempe kose interiørbutikker.. Nå har jeg endelig fått tak i fuglebur(lisbeth dahl)..Det var på halv pris..hurra! Tenkte å ha det på verandaen med eføy og lys inni..det tror jeg kan bli fint:) Også kjøpte jeg et søtt glass( også fra lisbeth dahl) som jeg har kaffe i..tenkte å kjøpe flere av de glassene..Veldig stilig på kjøkkenbenken! Jo også en ramme..(bling bling) Har dilla på rammer jeg...
De kunstige blomstene i glass kjøpte jeg forrige uke her på Kolbotn..De er jeg veldig fornøyd med, de ser nesten ekte ut;) Nå skal jeg begynne på et norsk prosjekt... alltid noe å gjøre når man går på skole ja.. Ser frem til 2 mnd ferie med sommer, sol og late dager... Ha en fortsatt fin kveld...

Klem fra

Drøbak...Nå skal samboeren min og jeg til Drøbak en liten tur. Jeg har et historie-prosjekt på skolen om
2.verdenskrig som handler om Oscarsborg og Blücher...
Tror det er et par interiørbutikker der jeg må snike meg innom også...hehe... Drøbak er et så herlig sted. For de som ikke har vært der før vil jeg anbefalle denne søte byen en visitt...
Min store drøm er å flytte dit en gang:) Så vi får se hva fremtiden bringer.... Ha en god dag!

26. april 2009

Vinneren er trukket....Endelig er vinneren av konkurransen trukket (med litt eksperthjelp fra en liten gutt her) og det ble... Maria fra Idekroken:) Gratulerer så mye til deg... venter en spennende pakke i posten:) Send meg en mail (lottadanielsen@hotmail.com) så skal jeg sende den så fort jeg kan... Takk til dere andre som var med på konkurransen for hyggelige meldinger og alt. Tenkte å ha en ny konk om ikke veldig lenge igjen:)

Ha en superfin uke alle sammen!
Klem fra


Loppis loppis loppis....Dagens loppefunn....og jeg er så gla så gla:) Kjøpte en kjempe stilig blå veske koffert av merket cavalet fra 40-50 tallet. Storfornøyd! Fant også en kurv jeg skal male hvit og ha noen nostalgiske kort og div i...eller om den havner på et av barnerommene? Et nydelig lite sølvfat som kan brukes til så mangt. En kjempe fin gammel ramme (har litt dårlig kamera for øyeblikket så får ikke vist den ordentlig fram) med sølvkanter. Har som dere ser allerede rammet inn et søtt bilde fra sagen... Jo også en stilig tog- kakeform fra cacas som jeg fikk for fantastiske 5 kr:) Dette kaller jeg loppelykke altså....

25. april 2009

Et lite varp...


I går var jeg innom Hemtex og der var det "happy days"...og det gjorde jo ikke noe.... fikk disse fine putene til 33 kr stk, så de ble med meg hjem og har flyttet inn i sofaen som jeg tror de trives veldig godt i:) Nå er det film med min kjære på hjemmekinoen her.. Husk trekning i morgen kveld da:)

Loppelykke...


I dag har barna og jeg vært på loppis på skolen her. Det var overraskende lite folk og mange fine lopper. Er storfornøyd med dagens funn:) Tenkte å male gyngehesten helt hvit å trekke setet med skinnfelle eller ull. Det kule nattbordet sto der alene og forlatt og ropte på meg, så det ble også med hjem. Det skal jeg male hvitt og ha under trappa i gangen til småting og stæsj:) Eller om jeg bare skal ha den ved sidna skrivebordet på soverommet..hm... Tenkte å ta en tur i morgen også, uten barn..hehe... Ha en flott lørdagskveld! Ps. Den kommoden luktet litt vondt, så den får stå ute å lufte seg et par dager... ;)

Nordal+ meg = Sant


Satt nå her og surfet litt og kom over denne flotte forhandleren som jeg ser de fleste interiørbutikker fører. Noen av mine skatter og møbler kommer fra Nordal. Her kan du bla i katalogen deres. Nå skal vi på loppis.. Håper vi finner noe spennende, morsomt og kanskje noe rart? Ha en strålene dag med solskinn og varme. Klem fra Lotta:)

Freia reklamene...

Et lite innlegg fra meg på tampen her..Må snart hoppe til køys! Syns de freia reklamene på tv er så fine... Her kan du se den fine smil reklamen og nederst på bloggen kan du se den nyeste reklamefilmen, min favoritt:) Ha en god natt og drøm søtt......

24. april 2009

Noe som ikke alle andre har...
Fant en engelsk nettbutikk med veldig mye morsomt og fint. Og ting som kanskje ikke alle andre har... http://www.dotcomgiftshop.com/ Tror pundet er ganske lavt nå også, hvis noe skulle falle i smak:) Nå er det bare to dager igjen til trekning av konkurransen min her..Spennende:) Ha en god helg alle sammen! Nå skal jeg kose meg å lese litt blogger og nyte stillheten i huset her;)
Klem fra Lotta

23. april 2009

Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaa.....Min første award!


Har fått min første award i dag:) Fikk den av "Et glimt av M" som også er en fersk blogger som meg. Veldig koselig. Tusen takk til snille M. Det var en hyggelig overraskelse. Teksten som fulgte med awarden var:

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye".


De seks som jeg ønsker å gi denne awarden til er:

Syns dere har veldig koselige, inspirerende og kreative blogger. Noen av dere fikk jeg også litt start hjelp av..Tusen takk til dere for det! Klem fra Lotta:)

Frem fra glemselen..


Gjett om jeg ble gla da jeg fant igjen dette etasjefatet på loftet. Hadde helt glemt at jeg hadde det! Ikke så mye som skal til for å glede et hjerte en helt vanlig torsdag:) I morgen er det matte tentamen..hele bokas pensum skal testes. Må si jeg gruer meg litt...Så nå blir det kaffe, sjokolade og lesing på meg. Ha en fin kveld alle sammen..... Snart helg;) Klem fra Lotta:)

21. april 2009

Give away..Vinn en spennende gave...
Siden jeg er en ny blogger tenkte jeg å feire det med å ha en liten konkurranse.
Gaven inneholder tre fine ting kjøpt på den lokale interiørbutikken her jeg bor.
Vil du være med i trekning av denne spennende gaven kan du ta opptil 3 lodd. Du kan skrive en kommentar, legge deg til som følger, og bruke bildet over og lage en lenke til din side. Bare skriv i kommentarfelt hva dere gjør. Trekningen blir Søndag 26 april:) Lykke til!
Klem fra

Fuglebur..Syns fuglebur med blomster og lys er litt stilig jeg. Tenkte å kjøpe et å ha på verandaen. De hvite burene er fra: http://www.frk-doris.no/ og det lysebrune buret er fra http://www.kid.no/
Er det noen som vet om noen andre så si ifra... :)

19. april 2009

Inspirasjon fra Villa CollectionSyns Villa Collection har utrolig mange fine ting. Trykk på logoen for å komme til deres hjemmeside:) Ha en fin kveld... :)

Vårnyheter fra kremmerhuset...


Masse fine ting på kremmerhuset nå. Syns de har fått inn veldig mye fint til barn, og det beste av alt der er prisene... Jeg elsker den butikken!

18. april 2009

Hjemmelaget lys...Hermegåsa....Måtte bare prøve dette. Jeg har laget mitt eget lys av servietter:) Fikk ideèn fra Linda på: http://www.lindasskattekammer.blogspot.com/ (hun har også en kjempe fin nettbutikk) Så utrolig fint og kjempe enkelt! Hva er vel bedre enn matchende servietter og lys.. Tusen takk til kreative Linda!!!

Bukkene bruse fra sprell...

Bestilte litt forskjellige leker fra sprell.no. De har bare så utrolig mye fantastisk fine ting. Noah elsker dette tre-settet med bukkene bruse. De har også mange andre eventyr i tre. Litt mer spennende å fortelle eventyr med disse:)

Snart er det sommer og sol.....


Sitter her og drømmer om sommer og sol... Kan nesten ikke vente... Er så gla for at det endelig er vår...Ha en kjempe fin helg alle sammen! Hilsen fra Lotta:)

16. april 2009

Drømme møbel...


Sjekk ut denne flotte daybeden a...
http://www.rocka.no/