lllll
lll

30. juni 2009

Gant home & Lexington

Dagens innlegg handler om Gant og Lexington! De har så utrolig masse fint...
Sist familien og jeg var i Drøbak gjorde jeg store øyne.. Der var det en egen Lexington butikk!! Og de hadde så mye fint!!!Hadde lyst på alt sammen jeg....! Desverre var noen av tingene litt for dyre etter min samvittighet om jeg kan si det slik...og lommeboka også for den sakskyld.
Men jeg fikk med meg noe... ;)
Jeg kjøpte meg et kjempe fint forkle og et par kjøkkenhåndkler. Kjekt med tanke på all grillingen som vi driver med her fortiden;) Finner ikke ledningen til kamera så får ikke lagt inn egne bilder her. Har ryddet så mye før visning så mange ting er bare pakket bort...
Den siste uken har vi vært på stranden hver dag!Helt herlig. I går var det 22 grader i vannet!Helt fantastiskt! I dag har jeg hentet vitnemålet mitt og driver med litt papirarbeid, rydding og div. Ettermiddagen skal guttaboys og jeg tilbringe på stranda...

Ønsker alle en herlig sommerdag...
Klem fra

26. juni 2009

Sia "summer wind" er så fin....
God kveld....

Et aldri så lite innlegg før jeg skal legge meg her... Syns Sia sin "summer wind" kolleksjon er så fin... skikkelig sommerlig og deilige farger:) Dorothea på vinterbro selger en del sia produkter og jeg var innom der i stad...de har så utrolig mye fint. Skikkelig drømmebutikk!
En sånn butikk hvor man syns alt er fint og man skulle ønske man var millionær;)
Dumme meg stod jo med et par boller og krus i hånda likt bildet ovenfor..men kjøpte det ikke..
Og nå angrer jeg! Så får dra innom der en annen dag;)
Ønsker alle en god natt... Det er virkelig sommer nå! Hele familien var på viftejakt tidligere i dag...var en igjen på elkjøp(flaks)så nå får vi sove godt her... Selvom vifta er stygg som fy!
Den blir pakket bort så fort det ikke blir brukt for den lenger ja...hehe...

Nattaklem fra

23. juni 2009

Award og St Hans


God kveld...
Har vært så heldig å få en award,vennskapsrosen av snille og søte et glimt av M... Så tusen takk for den! Alltid stas med awarder:) Jeg velger å gi min videre til jenta med den fine bloggen hjerterom! Hun fortjener den virkelig!!! Hun har også en egen interiørbutikk:)

I dag har vi vært hos gode venner og feiret St.Hans. Det var superkoselig. Herlig vær og... ja en fantastisk dag:) Nå skal jeg nyte resten av kvelden og kose meg med litt te og svinge innom litt div blogger...mmmm.. Ønsker alle en fortsatt fin kveld og en god natt....
Til slutt et dikt av Inger Hagerup (en av mine favoritt forfattere) som passer så fint i dag....

Klem fra
Lotta

Den ene dagen

Det er en sommerdag for lenge siden
som roper meg tilbake gjennom tiden.

Den ligger lukket bak en hekk av klunger
blant hestemaur og gule tiriltunger.

Den vasser brun og barbent i en fjære
og lukter gammel tang og nybredd tjære.

Den rasper grønne kart av solbærbusken
og flyr til himmels i den høye husken.

Den ligger fjetret og fortapt på magen
og sluker Ivanhoe i eplehagen.

Den slåss på tørre never med venninnen
som sender krokketkulene på pinnen.

Den er et nystekt brød på kjøkkenbordet
og slåmaskinens knepring over jordet.

All lyd og lukt og smak og farge kommer
fra denne dagen i min barndoms sommer.

Som endte med den lykkelige smaken
av nyslått kløver og av rene laken........
18. juni 2009

Zara home inspirasjon og sommerferie:)Hei hei!

Var innom Zara home her på nettet en dag...og der var det mye fint! Der kan man finne en og annen ting som kanskje ikke alle andre har. De har også masse fint til barn!

I dag var siste skoledag... Kjempe herlig, men samtidig også litt trist. Det er rart med mennesker man ser hver dag som man plutselig ikke skal se så mye igjen... Det har vært et berg og dalbane-år, mye slit og mange sene kvelder med lesing og lekser... Men jeg går videre med masse kunnskap og gode venner for livet... Så nå blir det spennende å se hva framtiden bringer for meg..om jeg kommer inn på det jeg ønsker eller hva som skjer?
I dag starter sommerferien for meg...som jeg skal nyte i det fulle! Den skal nytes med familie og gode venner... På stranda og på fjellet...om det er sol eller regn..
To mnd sommerferie....velkommen til meg... :)Ønsker alle en fortsatt fin kveld...
Klem fra

15. juni 2009

Rottingsofa...

Jeg drømmer videre..... Neste års feriepenger går nok til en slik sofa.... Jeg ser for meg sommerkvelder på terassen/hagen i nye huset med jordbær, hvitvin, masse lys og puter og min kjære selvfølgelig.... og gode venner:) Eneste som jeg syns er dumt med de sofaene er det hvite trekket... Tenk det blir møkkete da...! Har også sett sorte trekk, men de blir så bleka i sola... Hm...Hvis jeg kjøper en slik sofa tror jeg jeg skal prøve å sy eller få sydd trekk som er avtagbart og kan vaskes.... Jeg bor jo trossalt sammens med tre små griser(eller en stor da..) ;)
Er det noen som har erfaring med slik sofa eller andre rottingmøbler? Noen som vet om de tåler regn? Bildet over er fra Rocka...

Ha en deilig kveld!
Klem fra

14. juni 2009

Bursdagsfeiring i dag:)


I dag fyller lille gull 2 år. Skal jammen si tida går fort... To år siden denne lille engelen ble født.... og det var en lang ventetid....16 dager over tida.... Gratulerer så mye med dagen i dag store gutten min. Dagen feires med muffins, kake, pølser, is, brus, familie og venner... Også det herlige været da:) Ha en god søndag alle sammen:)
Klem

13. juni 2009

Enda mer på ønskelista....


Jeg eeeeeelsker Alessi serien... Trykk her for å komme til siden deres.
Syns deres "barnslige" uttryk er så herlig, og produktene deres appelerer både til barn og voksne. Tror ihvertfall at barna her i huset...inkl sambo liker disse tingene ;)
Ønsker alle en fin fin lørdagskveld. Her blir det film på hjemmekinoen:)

Klem

12. juni 2009

Brødrister, toastjern og ferdig med eksamen...For en lykkedag!
Ferdig med eksamen.. og bare to dager igjen på skolen for dette semesteret!!
Vel lykke dag og lykke dag... Er vel en av mine værste dager også. På onsdag fikk jeg vite at jeg skulle opp i naturfag muntlig...og i to dager har jeg sperret meg inne og lest på alt som har med dette faget å gjøre. 220 sider med div naturfags-stoff er ikke å kjimse av. Det gikk kjempe bra og jeg er fornøyd:)Det er en fantastisk følelse at alle eksamnene er overstått og at det snart er sommerferie:)

Men nå over til noe helt annet. Siden jeg har vært så flink;) tenkte jeg å kjøpe en gave til meg selv..eller kanskje to?! Jeg ønsker meg Russell Hobbs brødrister og toastjern. Jeg syns RH har så utrolig kult design og uttryk. RH er å få kjøpt på bla Rafens og Tilbords. Så får vi se da om jeg kjøper en gave til meg? Jeg har jo fortjent det..har jeg ikke....? ;)

Ønsker alle en kjempe fin helg!

Fredagsklem fra

9. juni 2009

Ny spisestue...?
Var innom living.no og så denne fin fine spisestuen..... Er det noen som har erfaring med en slik høy spisestue? Syns den var bærre lekker jeg... :)


Klem klem


Award :) Hurra!

Hei alle sammen!

Har ikke blitt mye blogging på meg i det siste..med eksamen, boligsalg og div avslutninger osv på plakaten! Har fått to awarder siste uken... fra den fantastiske skribenten og gode blogg venn
et glimt av M og fra flotte Harmonisk lykke..en av mine favoritt blogger...:) Tusen tusen takk til dere! Det var hyggelig:)
Jeg ønsker å gi awarden videre til:

* Kort og Søm
*Hjem og lykke
*Livs lyst

Dere har alle superfine blogger som er fylt med inspirasjon og kreativitet!:) Vil anbefalle alle å ta en titt innom de:)

Ønsker alle en fin fin tirsdagskveld...Her er det forbredelser til muntlig eksamen som blir trekt i morgen..og selvfølgelig nedtelling til sommerferie.. ;)

Klem fra