lllll
lll

28. oktober 2009

Velkommen til oss..Hei hei!
Noen bilder fra inngangen til huset...
Driver med en norsk/nynorsk innlevering....
Ha en fin dag alle sammen!

25. oktober 2009

Barnerom...Hei alle sammen! Endelig litt nett..Er i Oslo på hotel med mamma og flere jenter. Vi var på "Frustrerte fyrer" i går, og ja bare koset meg i helga. Herlig! Her er noen bilder fra rommet til lille Noah. Det er ikke ferdig enda, skal tapetsere den ene veggen,(der hvor de som bodde i huset før oss har malt en borg) men har enda ikke bestemt meg for hva slags tapet jeg skal ha. Men tror det blir blå og hvit stripete.

Ønsker alle en herlig søndag... Er det ikke deilig at vi har stilt klokken? :)

Klem fra
Lotta:)

22. oktober 2009

Resultat av shopping
Hei alle sammen!
Siden vi ikke får internett før om ca 2 uker(puh...) blir det til at jeg skriver og leser litt blogger når jeg er på skolen. På bildet over ser du hva jeg kjøpte på Verket interiør her om dagen. En nydelig veggklokke som jeg bare er helt forelsket i, og en liten julegave... Begge tingene er fra Riviera M. For alle RM elskere anbefaller jeg Verket interiør (Bærum) på det sterkeste. Jeg fikk hakeslipp da jeg så alle tingene de hadde:) Fant et sofabord som jeg bare MÅ spare til...sukk...
I morgen skal jeg ta med laptopen på biblioteket eller en lokal cafe med trådløst nettverk å jobbe med en skoleoppgave... Så i kveld skal jeg knipse noen bilder fra nye huset (hurra...kamera har dukket opp igjen) å legge ut på bloggen her i morgen:)
Ha en fortsatt fin dag alle sammen...
Bilder er lånt fra Riviera Maison

20. oktober 2009

Shopping...
Hva gjør man når forelesningen er avlyst?.... Jo man drar på shopping selvfølgelig.... Fortsettelse følger......

19. oktober 2009

Mandag og uten nett igjen...


God morgen!

Sitter på skolen og blogger litt før jeg skal hjem. Har hatt en kjempe stressende morgen med løping til bussen, trikken osv... og da jeg kom på skolen var forelesningen avlyst. Ah... Men men... Siden vi igjen er uten internett da det mobile bredbåndet vi kjøpte ikke var så bra som vi ble lovet, er det bra å få en liten dose blogging en mandagmorgen. Vet ikke når vi får internett igjen da det ikke er noen ledige linjer for bredbånd dit vi har flyttet.


I helgen har vi hatt masse koselig besøk og bare styret og stellet hjemme. Fikk en veldig fin hjertelykt til vinduet i innflyttingsgave som jeg gleder meg til å vise frem når vi får internett igjen!

Ønsker alle en herlig mandag og uke! Tusen takk for alle koselige kommentarer her. Er ikke alle jeg har fått svart eller vært innom, men jeg kommer sterkere tilbake:)
Bildet er fra fantastiske Riviera Maison, ønsker meg den klokka der.... Rop ut om du kommer over en butikk som selger den;)

Mandagsklem fra
Lotta:)

14. oktober 2009

Peis og lekekrok...


God kveld!
Her er noen bilder fra stua vår. Jeg er bare så utrolig takknemlig for vårt nye hjem med større plass. Herlig!

På bildene ser dere det ene hjørnet av stua.Under trappa har jeg valgt å lage en lekekrok for lille Noah, derfor satt jeg kurvseksjonen som han tidligere hadde på rommet sitt i stua. Siden soverommet hans er i 2 etg har jeg tenkt å ha denne løsningen noen år til. Han stortrives i sin nye lille lekekrok, og jeg syns det ble koselig med disse kurvene i stua.

Nå skal jeg sette meg i gostolen foran peisen og kose meg med deilig kakao som min kjære har laget til meg..mmm..Herlig med høst, peis og min kjære noen minutter til før denne dagen takker for seg.....
Nattinatt alle sammen...

En sniktitt inn i det nye huset...
Hei hei!
Kamera er fortsatt sporløst forsvunnet, men jeg har fått meg ny mobil, så da har jeg tatt et lite prøvebilde. Ble en sniktitt og dette..hihi..Kvaliteten er da så som så, men bedre enn ikke noe. Følg med videre her på bloggen..Flere bilder av nye huset kommer:)

Nattaklem til dere alle:)

12. oktober 2009

Da var spisestuen bestilt....Hei i natten!
Da var spisestuen bestilt:) Har brukt noen uker på å bestemme oss. Det ble spisestue fra Living med Napoli spisestuestoler med beige trekk, som vist på det øverste bildet, og Pittsburg spisebord som du ser på bildet under. Gleder meg så utrolig masse til å få det i hus.... I slutten av november(iiiiiiiiiiiiik...ikke bra for en utålmodig sjel, men den som venter på noe godt....) Living har en spisestuekampanje nå som du kan lese om her.

Nå sitter jeg her ved peisen og koser meg med kakao og nyter stillheten......mmm. Skal snart hoppe til køys. En ny dag med nye muligheter venter:)
Ha en herlig mandag og uke alle sammen!

9. oktober 2009

Ny spisestue...


Hei alle sammen!
Siden vi måtte selge med en del av møblene våre, må vi kjøpe litt nytt( i like..:) Sofaen er i hus, men spisestuen...den har jeg enda ikke klart å finne. Syns denne på bildet over fra Living er veldig fin...Er det noen som har et forslag til spisestue.. natur inspirert eller hvit? Send gjerne en liten link om du kommer over en fin en:) Har enda ikke fått besøkt noen blogger, men i helga blir det bloggings og fri på meg...Gleder meg:) Ønsker alle en herlig helg! Håper jeg finner kamera snart så jeg kan vise frem litt fra nye huset:)7. oktober 2009

Se hva jeg har fått i posten...Hallo i natten...
For en stund tilbake bestilte jeg dette fine personlige penalet fra Fredrikke fra den flotte bloggen Kort og Søm. Dette penalet har jeg blitt så gla i, og det blir flittig brukt. Dette er en dame som kan sy ja. Har du enda ikke vært innom den fine bloggshoppen hennes, anbefaller jeg det på det sterkeste. Hun har veldig mye fint og en kjempebra service jeg ikke har sett maken til. Julen nærmer seg jo med stormskritt...og kanskje får du kjøpt noen julegaver der? :)

Ønsker alle en herlig onsdag!
Klem fra
Lotta:)

5. oktober 2009

Guess who`s back:)Hei alle sammen!
Da var vi på nett igjen:) Å gud hur livet e underbart:) Nå har vi flyttet til drømmestedet, og vi stortrives i vår nye bolig! For 2,5 uker siden solgte vi vår gamle leil. og den er overlevert allerede:) Jeg skal innrømme at det har vært noen litt tunge 4 mnd med boligsalg hengende over oss..og visning etter visning uten bud. Men hurra for en lykke og lettelse og endelig få solgt!

Er så gla for å være tilbake her i blogglandia igjen!Har savnet dere sånn...

Gleder meg til å hilse innom alle igjen... Bilder fra vår nye bolig kommer etterhvert når jeg finner kamera i flytterotet. Har drevet en del med skolearbeid, så fortsatt en del utpakking som gjenstår.

I mellomtiden kan jeg vise et bilde av en tavle jeg har kjøpt fra "riviera maison" kjøpt på Monicas interiør. Den henger på kjøkkenet med ukas middagsmeny og hendelser... i løøøøøøøøv it!

Ha en fin kveld alle sammen...