lllll
lll

29. september 2012

Utvalgte


...Instagram bilder fra den siste tiden...

 #1. Mini cupcakes til koselige kunder på jobben

 #2. Fish`n Chips til middag

 #3. Fav rett.. Hjemmelaget pasta carbonara

 #4. En genser jeg ønsker meg. Dyyyyyyr!

#5. Høst! Nye boots:)


Fin lørdag alle sammen!
Følg meg på instagram: "lottashimmelrom" Klem28. september 2012

*Fredag*God kveld!
Jippi! Fredag og helg! Mannen jobber hele helgen, men gutta og jeg skal kose oss med både kino og koselig besøk. Jeg kjenner bloggelysten komme snikende her... Det føles bra! 
Hva skal dere gjøre i helgen? Noen spennende planer i høstferien?

Ønsker deg som titter innom en fin fin helg! 
Klem fra
Lotta17. september 2012

Vi tester leker


Hei alle sammen!
Her om dagen fikk jeg en koselig mail om vi ville teste ut noen leker fra den nye filmen Disney Pixars "Modig" og det siste nye for gutta "Monsuno".


Prinsesse Sienna og Merida 


Klart vi ville og inviterte derfor gode venner på deilig middag og lekedag hos oss..Leon og Noah testet ut Monsuno som er ett morsomt spill for barn fra 4 år og oppover, der den klassiske kampen mellom det onde og det gode utspilles. Lekene består av actionfigurer, samlekort og noe ekstra tilbehør. Guttene storkoste seg og syns dette var veldig gøy.

Neste helg skal vi endelig se filmen "Modig" på kino og jeg tror jeg gleder meg like mye som barna. 
Har dere sett den nye filmen? Hva syns dere?

Klem fra
Lotta
16. september 2012

RyddingsGod kveld!
Holder på å rydde og vaske litt her og hva er vel bedre enn en liten bloggpause og kaffe innimellom.  Mye spennende skal skje med barnerommene denne høsten. Gøy!

På kjøkkenet skal det flytte inn en herlig sak og ja noen drømmer blir kanskje til virkelighet? 

Fin søndagskveld alle sammen!
Klem fra
Lotta
12. september 2012

Mammaklær


 
Først... Jeg er IKKE gravid. Vi er veldig fornøyde med de fine guttene vi har:)
Da jeg ble spurt om å lage et innlegg for nettbutikken og klesmerket mama licious,  måtte jeg bare si ja. Jeg husker fra da eg selv var gravid (skal vi se.. en to tre fire.. fem seks år siden). Jeg gikk i de samme klærne og jeg syns butikkene hadde kjedelig og dårlig utvalg. Men ikke nå lenger....
Jeg har laget en collage med noen av mine favoritter fra kolleksjonen:
 
 
 
 
 
Alt begynte med at en designer og en gravid innkjøper fra Vero Moda syntes det var vanskelig å finne fine mammaklær. De funderte på hva en gravid kvinne ville bære under graviditeten. Alle plaggene er elastiske for en voksende mage. Mama-Licious er trendye klær med herlige farger.
 

Høstkolleksjonen har temaet "back to nature". Hvor fargene består av gråtoner, med gyldne farger for å supplere med en varme til vinterens mørke. Detaljene er inspirert av naturen, og kolleksjonen består av dyriske mønstre, syntetisk pels og grovstrikkede plagg.
 
 
 
Vinterkolleksjonen har temaet " night reflection". Fargene består av dus rosa og krem, blandet med en luksuriøs sortfarge og litt sølv. Kolleksjonen legger opp til at du kan få et helt partyantrekk, som kan brukes både til jul og nyttår.
 
 
 
 
 
Du kan se flere fine klær fra mama licious her.
Jeg syns klærne er kjempefine og helt min stil!
Hva syns du?


Klem fra
Lotta


*Dette innlegget er laget i samarbeid med mama licious*


 

11. september 2012

Sånn går no dagan...


 
 
Hei alle sammen!
Er det bare meg som ikke har tid til å blogge for tiden eller?  Jobb, familie, venner,  vasking, skikkelige middager igjen, foreldremøter, selskaper , leksehjelp osv..(nevnte jeg trening-jada neste uke...) Høsten er hektisk! Når jeg ikke er her, er jeg å treffe på instagram. Du kan følge meg under: lottashimmelrom
 
Fin kveld til deg som titter innom:)
Klem fra
Lotta