lllll
lll

20. juni 2014

Vemodig- Ungdomsskolen neste

Hei!

I dag var siste skoledag før feiren og jeg må innrømme at dette året har gått utrolig fort!
Det er så vemodig at Nicholas allerede er ferdig med barneskolen og at 3 år med blanke ark på ungdomsskolen står for tur. Jeg er så takknemlig og glad for at jeg er i svangerskapspermisjon slik at jeg får fulgt han opp og er tilgjengelig  det første året hans der. Det blir bra! Det eneste jeg ikke har en sjanse til å hjelpe han med er vel kanskje Tysk Haha. 

Noah er allerede ferdig med 1. klasse og det er også veldig rart. Tenk på alt han har lært!
Et kjempeviktig år som gir grunnlaget for mange år fremover. Han har bla lært å lese, skrive og regne. Han har fått mange nye venner og blitt en mer og mer selvstendig liten herremann dette året.

Noen flere vemodige foreldre i dag? 


Bildet over er forresten fra Pelican Bay i Oregon.  mamma.no kan du  lese en reisereportasje jeg har skrevet fra samme turen og Vestkysten av USA. Reportasjen ble publisert i januarutgaven tidligere i år.
Happy fredag alle sammen!

Klem fra
Lotta5 kommentarer:

 1. VEMOD med store bokstaver..., den siste uken har vært fylt med følelser.., startet med den fantastiske danseforestillingen, også var hele klassen med foresatte på "Perlen" hvor det ble en svært høytidelig, vi så bla film fra de gikk i første klasse...smelt. Og i dag..., da 7.klasse sang "For siste gang" (synger de den på Sogsti??) var knapt et øye tørt. Men så venter det jo mye spennende fremover, vi har jo en som skal i 10.klasse også, han stortrives på ungdomskolen, og jeg er temmelig sikker på at Elias vil gjøre det også. Kos deg med de fine guttene dine i sommer og snart kommer det jo en til i familien-lykke!!
  Klem♥

  SvarSlett
 2. Så fint bilde av gutta :D

  Tenk så spennede å starte på ungdomskolen.. husker det selv, spennende og småskummelt og skulle bli minst på skolen igjen :D

  Ønsker deg en flotters helg,
  ღ Klemmer fra Jatte ღ

  SvarSlett
 3. Ja, det er rart ツ
  Men litt kult og, ungdomsskolen blir nok bra!
  Etter sommeren her begynner snuppe i 10'ende og guttungen i 2 gym - herregud, da snakker vi gammel mor eller, hohoho ツ Ikke er det så lett og følge opp og hjelpe til med skole lenger heller... vi har liksom INGEN innsyn på videregående... det er litt rart.

  Ha en flott sommer Lotta, kos dere masse ツ

  SvarSlett
 4. Really great browse, optimistic web site, where by u develop the actual details in todays post? I 've browse the majority of the articles or blog posts with your web site presently, and I very such as your vogue. Thanks a million and please constantly function effectively

  davia leather
  new game kids
  toko jaket kulit murah di garut
  jaket kulit asli domba
  jaket kulit jakarta
  jaket kulit
  abwaba
  permainan terbaru
  layali store
  permainan games memasak
  permainan memasak sara
  permainan games barbie

  SvarSlett