lllll
lll

4. mai 2016

Tilbake igjen! Alle ska få!


 Foto: Fabelaktig

Hei alle sammen!

Nå er det lenge siden sist. Etter 1-2 års bloggpause er det på tide å vende tilbake til bloggverden. Jeg har fått flere mail og henvendelser på at jeg må starte opp igjen.Veldig koselig!


Det siste året har gått i 100! Det er hektiske dager med 3 barn (inkludert en tenåring). Vi har vært på flere herlige utenlandsturer både til London, Manchester og USA. Sistnevnte kommer det et eget innlegg fra litt seinere. Det siste året har vært så utrolig spennende og givende jobbmessig. Jeg har virkelig drømmejobben og føler meg heldig som kan få jobbe med det jeg liker aller best.. Neste uke feirer mannen min og jeg 2 års bryllupsdag og det er 16 år siden vi ble sammen. Noah fyller 9 år i juni og Milla hele 2 år i juli. I september inviterer vi familien til konfirmasjon til eldstemann Nicholas.


Jeg husker da jeg startet og blogge for litt over 7 år siden. Ikke visste jeg om all gleden denne bloggen skulle gi meg og ikke minst alt det gode den skulle føre meg til!  Så mange fantastiske bekjentskap og vennskap, jobb, bloggtreff, oppdrag, eventer osv osv. 

Bli med videre!
Klem fra
Lotta1 kommentar: